Legolcsóbb koporsós ajánlatunk ami az ÁFÁT is tartalmazza

Tudjuk, hogy egy temetés kapcsán a lelki és anyagi terhek komoly megpróbáltatásoknak vetik alá a gyászoló családokat. Ezért vállalkozásunk komoly koporsó kínálattal rendelkezik a leg szerényebb megfizethető koporsók tol kezdve a leg exkluzívabb koporsókig. Vállalkozásunknál széles kínálatot találnak több mint 200 koporsóból, szemfedőkből, keresztekből koporsó bélésekből választhatnak! Mivel vállalkozásunk temetkezési kellékgyártó is nem csak szolgáltató így JÓVAL KEDVEZŐBB áron tudjunk adni más cégekkel szemben a kellékeket hogy a gyászt ne az anyagiak, árnyékolják be!

Munkatársainknál az irodákban nem csak a temetéshez szükséges kellékeket tudják kiválasztani hanem tudunk segíteni egyházi illetve polgári búcsúztatók intézésében akik a család elvárásai alapján állítják össze a temetési gyászbeszédet így sokkal kegyeletteljesebb és meghittebb a végső búcsú szeretett hozzátartozónktól. Továbbá segítünk pompa autók beszerzésére illetve művészek (trombitás,galambász) intézésében igény szerint.

 

Legolcsóbb koporsós ajánlatunk ami az ÁFÁT is tartalmazza:

Laminált koporsó: 78.990Ft + temetői díjak, sírhely

  • elhunyt szállítása temetőbe
  • Fa laminált koporsó, ami tartalmazza: kispárnát,koporsó bélést,szemfedőt!
  • Név feliratozása koporsóra
  • Sírjelző (fejfa vagy kereszt)
  • Névtábla sírjelzőre
  • Ügyintézés, ami tartalmazza az elhunyt anyakönyvezését és korházi papírok beszerzését!

L-06-natur

One Comment

  1. Kernem az ar ajanlatot

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..