Műdekor 2004 Kft. Koporsós temetés Koporsós temetés Budapest

Koporsós temetés Budapest

Tudjuk, hogy egy temetés kapcsán a lelki és anyagi terhek komoly megpróbáltatásoknak vetik alá a gyászoló családokat. Ezért vállalkozásunk komoly koporsó kínálattal rendelkezik a leg szerényebb megfizethető koporsók tol kezdve a legexkluzívabb koporsókig. Vállalkozásunknál széles kínálatot találnak több mint 200 koporsóból, szemfedőkből, keresztekből koporsó bélésekből választhatnak! Mivel vállalkozásunk temetkezési kellékgyártó is nem csak szolgáltató így JÓVAL KEDVEZŐBB áron tudjunk adni más cégekkel szemben a kellékeket hogy a gyászt ne az anyagiak, árnyékolják be!

Munkatársainknál az irodákban nem csak a temetéshez szükséges kellékeket tudják kiválasztani hanem tudunk segíteni egyházi illetve polgári búcsúztatók intézésében akik a család elvárásai alapján állítják össze a temetési gyászbeszédet így sokkal kegyeletteljesebb és meghittebb a végső búcsú szeretett hozzátartozónktól. Továbbá segítünk pompa autók beszerzésére illetve művészek (trombitás,galambász) intézésében igény szerint.

 

Legolcsóbb koporsós ajánlatunk ami az ÁFÁT is tartalmazza:

Laminált koporsó: 115. 000 Ft + temetői díjak, sírhely

  • elhunyt szállítása temetőbe
  • Fa laminált koporsó, ami tartalmazza: kispárnát,koporsó bélést,szemfedőt!
  • Név feliratozása koporsóra
  • Sírjelző (fejfa vagy kereszt)
  • Névtábla sírjelzőre
  • Ügyintézés, ami tartalmazza az elhunyt anyakönyvezését és kórházi papírok beszerzését!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Related Post