Műdekor 2004 Kft

Vállalkozásunk 2004-től végez teljeskörü temetkezési szolgáltatást, saját gyártású temetkezési kellékekkel, ravatal felszerelésekkel. Az 1951-től megszerzett kegyeleti tapasztalatokat felhasználva.

Szakmai felkészültségünkkel, szakmai gyakorlatunkkal, emberek felé gyakorolt alázattal, empátiánkkal segítünk a temetéssel kapcsolatos teendők lebonyolításában. Igyekszünk a gyász nehézségeivel küzdő családtagok ügyintézési terheit magunkra vállalni.

Egy temetés ügyintézése egy gyászoló családnak nagyon összetett feladat, nagyon sok mindenre kell figyelni és sok mindent kell átgondolni. Munkatársaink ebben segítenek szakmai tapasztalataikkal akár otthonukban vagy irodáinkban.
Sok olyan merül fel a váratlan esemény kapcsán, amiket a gyász pillanatában nagyon nehéz átlátni. Munkatársaink olyanokról is tudja tájékoztatni a családokat, amik a sok éves tapasztalatokkal alakult ki.

A családot nem csak a felvétel pillanatában segítjük, hanem észrevétlenül végig kísérjük segítségünkkel a temetés utolsó pillanatáig. Lakáson történt halálesetnél értesítéstől számított egy órán belül vállaljuk az elszállítást.

Dunaföldvári irodánkban  temetkezési kellékeket és a szolgáltatásokat is megtudják rendelni, valamint olcsó hamvasztási szolgáltatásunkkal is állunk rendelkezésére.

Budapesten történt halálesetnél a Budapesti irodánkban is tudják intézni teljes körűen a Dunaföldvári temetéseket.